Gult kort, bullar och en favorit i repris!

HELLO! :D

I eftermiddag har vi hunnit med mycket!

IA!! vi börjar med en favorit i repris ;)


Med Cornelia bakom ratten känner man sig alltid säker! ;)

Vi hämtade som sagt de små på dagis (Emma & Luna) men vi skulle ha hämtat en till....
Stackars Edoardo fick bli kvar på dagis för vi hade tankarna någonannan stans, nämligen på den goda salamin som vi skulle köpa på supermarket på vägen hem. Inte ens när Emma gick med bestämda steg mot Edoardos skola reagerade vi, vi bara ropade på henne och sa att bilen var parkerad åt andra hållet.. Vi hann köpa salami och äta mellanmål hemma innan Silvia ringde och berättade att fröken hade ringt så hon fick hämta honom och ta med honom till badhuset.
Som väntat fick detta konsekvensen av ett "gult kort" av Silvio (som man också kan få om man glömmer att släcka lamporna). Cornelia och Mormorn fick ett varsitt gult kort. Cornelia för att hon glömde honom och Mormorn för att hon inte upptäckte att han var borta när vi skulle äta glass! ;D Bör dock inflika att Cornelia tyckte att hon förtjänade ett rött kort!
Efter all denna dramatik bestämde vi oss för att baka bullar, vilket blev mycket lyckat! :)Nu blir det ytterligare en film och massa godis! :D

Vi avslutar med en bild på plutten!CIAO // Evelina
 

Kommentarer
Postat av: mamma

gudars skymning! och snart är det sex stycken att komma ihåg....stackars mormor! lite typiskt dock att Cornelia har tankarna någon annanstans, men liiite roligt var det faktiskt...

2010-03-22 @ 22:18:08
Postat av: Ia

Hahahah ja snacka om favorit i repris =)

Ni verkar ha haft en lite smått dramatisk dag med felkörning o borttappade barn hehe, glöm ingen imorgon nu bara för då blir det nog utvisning ;)

2010-03-23 @ 00:37:27
Postat av: Martine

Hhahaaa, tankspridda cornelia ooh ja, men Evelina hade jag trott bättre om nerå;) men gud vad pinsamt att ha glömt ena ungen..dock väldigt underhållande i efterhand..

2010-03-23 @ 16:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Solresor - Resor med charter och sista minuten
RSS 2.0