Tvà dagar kvar!

Nu ni! :D flyget lyfter fràn Fiumicino vid halv tvà pà fredag, och landar pà Gardemoen vid halv fem...

Har tittat pà Pippi-Calzelunghe-maraton hela kvàllen och tànkt pà er dàr hemma. :)
Imorgon ska jag fòrsòka komma igàng med packningen, har slagit in alla paket, sà det àr klart. Men de àr mànga, sà det kommer att bli tungt... Men det fàr gà!

Mamma kommer och hàmtar mig pà flygplatsen, och har lovat att ta med kaffe och lussebullar. Jag làààngtar!

Vi ses snart! <3


En vecka kvar


ànnu en vecka har flugit fòrbi. Trodde det skulle bli làngtràkigt hàr sjàlv, men tiden gàr fort. Saknar Kajsa till dòds, och har làst 4 bòcker sen de àkte, fòr att skynda pà dagarna. Det funkar. :)

Nu àr jag hemma med Luna. Nackdelen med fem barn; alltid nàgon som àr lite krasslig. Hon àr i och fòr sig en dròm pà ett och ett halvt àr, som mest bara skrattar och kramas, sà jag ska inte klaga.. Just nu sover hon middag.

Ska fòrsòka sammanfatta veckan med de viktigaste hàndelserna:
1. Fòr exakt en vecka sen àt jag min fòrsta kokta potatis sen jag kom hit. Med andra ord pà lite drygt àtta veckor. Den ni! Vi var nàmligen pà IKEA, jag och Farmorn! Handlade grejer till nya huset, och jag kom hem med: tvà burkar sill, tvà pàsar gifflar och en pàse juleskum. :) Men fràgan àr om inte lunchen var hòjdpunkten. Det har aldrig varit sà gott med kòttbullar, kokt potatis, brunsàs och lingonsylt.  
2. I sòndags var jag pà simtàvling! Sara simmade sàsongens fòrsta tàvling, ganska stor sèdan faktiskt. Jag tror att 50 frisim pojkar 8-9 àr hade 140 deltagare...
3. I Tisdags var jag ledig, eftersom det var helgdag, de firade Madonnan tror jag. Det blev en heldag pà stan. UNDERBART mysigt i stan nu, med julbelysning òverallt, massor av folk, och en stor julmarknad pà piazza Navona.

Hoppas pà internet i helgen. Vi fàr vàl se.
Lite bilder...

PUSS ALLA!Emma bus :)


Hemma med Emma idag, och säkert imorgon också. Hon har hosta och en begynnande öroninflammation, men är pigg och glad. Vi har bakat med trolldeg på förmiddagen.Och medan hon åt lunch skypade vi lite med Kajsa. Just nu sitter vi och lyssnar på Pippi Långstrump på Spotify medan jag skriver här. Tog lite kort med webcamen också! Medan vi diggade till Musse Pigg låten.17 dagar...


Bara 17 dagar kvar tills jag är i Sverige! :D Känns konstigt... Har varit här så länge nu, att det inte känns som att jag ska hem. Det känns mer som att jag ska på semester! (förlåt mamma)

Men det ska bli underbart med jul! I helgen börjar jag min seriösa julklappsjakt, så jag skulle uppskatta om jag fick lite önskelistor skickade till mig! 
Alla som kommer på något de skulle vilja ha från Italien; Kommentera! :)

Imorgon fyller Giorgia 7 år! Jag har köpt present och skrivit prinsesskort, och kalaset är imorgon eftermiddag på McDonald's. :) Emma är sjuk också, så jag kanske är hemma med henne imorgon, i så fall ska jag ta med mig datorn dit och blogga lite. MED bilder.. :)

Måste ägna mig åt lite ursäktande också:
Jag har svåra dataproblem. Är det inte internetet som krånglar så dör datorn så ni får ha överseende med att uppdateringarna inte kommer så ofta. PLUS att mamma och pappa tog med sig min kamerasladd hem igen (!!!), efter allt krångel med att få hit den, så jag måste vara lite sparsam med bilderna. :P Kuuuuuuul blogg. 
Solresor - Resor med charter och sista minuten
RSS 2.0