En vecka senare


NU, efter att ha avinstallerat och krånglat, har jag äntligen internet!
Har hänt en del sen jag skrev sist...

Mamma, Pappa och Martine kraschlandade här i för en vecka sen och flög hem igen tillsammans med Kajsa i onsdags. Lite tomt blev det här!
Vi hann med ganska mycket skulle jag säga, men jag orkar inte dra allt här. :) Ska försöka leta fram lite bilder i alla fall!Det enda som inte fastnade på bild var Martine, men oroa dig inte Marte! Jag ber pappa att leta upp någon bild från deras kamera! :)


Ledsen för dåliga bilder...

... Men funkar inte att lägga upp för stora bilder just ikväll. Cornelia och Kajsa lider av lätta data problem! Men vi har det så bra och idag var inget undantag. Vi njuter.
Övre bilden: Cornelia med våra Italienska vänner Andrea och Paolo.
KRAM Kajsa

Utan internet

Nu har mitt internet bestàmt sig fòr att inte fungera igen, men bilder fràn ànnu en underbar helg (fòrlàt om jag àr tjatig) kommer snart. :) 

en myskvàll fredag, utekvàll lòrdag, heldag pà stan sòndag! Som vanligt jàttebra, men màste erkànna att jag àr lite sliten nu. ;) Men som sagt, sova kan man gòra i graven...

Nu àr vi inne pà sista veckan med bara jag och Kajsa. Helt sinnessjukt vad fort de hàr sju veckorna har gàtt. Ska fòrsòka ta vara pà veckan fullt ut! Vi har bland annat planerat in lunchmackan pà favoritstàllet, massor av pistageglass, strosande och bio.

Kànns hur som helst underbart att jag snart ska fà tràffa Pappa, Mamma och Martine! :D Och nàr de àker hem àr det bara 3 veckor kvar tills jag kommer hem till jul! 

Som sagt, bilder kommer snarast, fòrhoppningsvis imorgon om jag kan òvertala Kajsa att fixa det àt mig. :) 

Saknar er!


Hotel Guiliana


Nu ni! Bara en vecka kvar ju.. :D

Var och tittade in på hotellet som mamma och pappa ska bo på när de landat här nästa fredag.
Tittade in och tittade in förresten... Mer våldgästade faktiskt, eftersom vi hakade på en tjej in genom porten och slapp ringa på klockan. Receptionisten verkade lite ur balans, men efter att ha gett henne namnen på mamma och pappa kändes hon mer avslappnad.

Kajsa posar framför...

...ingången på andra våningen...

...receptionen...

... och kaffemaskinen!

Ååh!

Jag vill ha svenskt godis! Har svåra cravings efter fudge, center, nougador, dumle, pluppisar, marabouchoklad, geisha, ahlgrens bilar,.. ja, vad som helst egentligen! 

Imorgon blir det i alla fall myskväll, med godis (även om det inte är svenskt)!
Massor med choklad och liknande. :)

Sista dagarna på veckan har varit bra! Förkylningen är lite bättre och jag ser fram emot helgen.
Skypar lite med Pappa nu, planerar för deras ankomst (om en vecka och en dag! :D).

I brist på aktuella foton får ni bilder på två av de jag delar hus med.Finns inte mycket mer att säga, vi hörs igen efter helgen!

PUSS ALLA!


Två dagars kurering

Har nu spenderat två förmiddagar i sängen. Läst bok ("Fallhöjd" av Nick Hornby), druckit te och ätit skumtomtar. Ganska skönt att ta det lugnt, om än lite ostimulerande...
Har bara ett visst antal timmar internet per månad, (ett bärbart) så jag kan inte surfa hela dagarna heller. Synd det, annars skulle jag nog sitta och titta på trailern för "New Moon" hundra gånger. I can't wait! :D

Var hemma med Emma och Luna i måndags istället för badhuset. Mutade dem med svenskt godis (kolasnören är en favorit) så de var nöjda hela eftermiddagen.


Emma ser lite galen ut. :) Ber mig (i högre ljudnivå än nödvändigt) att visa henne bilden innan jag ens hunnit ta den.

Kajsa kom förbi på en kaffe nån timme innan det var dags att hämta barn idag också, MYS. :) Hoppas hon kan göra det imorgon också. Då blir det ännu en dag av kurering med te. MÅSTE bli frisk innan helgen, för då är ännu en galen utekväll inplanerad. ;)

Förövrigt bara 44 dagar kvar till julafton! :) Längtar nästan smärtsamt mycket efter att få träffa alla och mysa hemma i två veckor! <3


K - "Vad gör pengarna för nytta på kontot?"...

...
C - Ingen nytta alls!
K - Helt rätt! Köp den nu, jag ser ju att du vill ha den. Det är dina pengar, och du kan spendera dom hur du vill ju...
C - Jo jag vet. Men ärligt talat, jag har ju inte sååå mycket pengar ändå.
K - Nej, men om det är någon gång vi verkligen kan lägga ALLA pengar vi har på shopping, utan att behöva oroa oss, så är det ju nu eller hur?
C - ELLER HUR! och jag vill haaaa den.
K - Men köp den då! Du kommer att ångra dig annars.
C - Du har rätt. Jag går och betalar.Kan sammanfatta hela helgen med två ord: Shopping & Mys

Mest shopping faktiskt. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag lyckades hitta ALLT som jag behövt och velat ha på mer eller mindre ett dygn. Typ:

Vinterjacka
Skor
Väska
Tights
Parfym
Hudvårdsserie
Kajalpenna
Läppglans
Nagellack
Nagelsax
Hårprodukt
Hårband
Nässpray

Hm, har säkert glömt något också... Vågar inte nämna slutsumman, utan lämnar det där.

I övrigt har helgen varit lika underbart bra som alltid! Skippade utekvällen i lördagskväll, och satsade på myskväll med choklad och ostbågar och såg "Bombay Dreams". :)

Tog en riktigt jävla ful bild på mig själv när vi satt och åt helgens kebab också. Vi hade ganska roligt åt den och nu i efterhand känner jag att jag vill dela med mig av det roliga.... En bildserie, Varsågoda!Sist men inte minst:

Grattis på Fars Dag pappa! Jag älskar dig.

Tiden går för fort

Shit, det slog mig idag att det faktiskt är november. Vart tog hösten vägen? Och som Kajsa sa igår; Vart är den obligatoriska höstdippen?Bara två veckor kvar tills mamma, pappa och Martine kommer. :D Splittrade känslor där, för det innebär faktiskt att det bara är tre veckor kvar tills alla tre åker hem, och tar med sig Kajsa. Tre veckor, sen är jag ensam här!
Fast såklart är lyckokänslorna störst, MAMMA OCH PAPPA KOMMER JU! Jag kommer att gråta ögonen ur mig på flygplatsen... Och som att inte det är nog kommer dessutom Martine <3, som ska bo med mig!! Åååååh, vad jag längtar.Hänger hemma med halsont idag, men det känns som det redan börjar gå över. Förkylningarna är faktiskt annorlunda här, ALLA är sjuka, men bara i ett eller två dygn åt gången. Inte som de svenska bacillerna, som man går och drar på en hel höst.

Hittade två väldigt fina bilder från när Eve var här, som försvann i första gallringen. Kände att de förtjänade en plats trots allt.

Ciao

En perfekt helg

Nu har jag inte haft internet på länge (IGEN!), så jag får sammanfatta lite...
Fredagskvällen blev precis tvärt emot vad vi planerat, men precis vad vi behövde, nämligen svenne-myskvällen. På riktigt då, med godis- och chokladfrosseri! En ganska tidig kväll dessutom, så vi hade alla förutsättningar att satsa hårt på lördagen. ;)
Vi startade med en sväng till ett stort shoppingcenter, men tyvärr var inte shoppinghumöret helt med så vi lämnade centret med endast en påse frukt och lite tuggummin.
Kvällen blev desto mer händelserik, vår första utekväll själva! Pubrunda i centrum och taxi hem (i fortfarande mänsklig tid).
Söndagen då. Vi var hyftsat pigga och vädret UNDERBART, så vi var i stan vid tolv-halv-ett. Det blev en dag med planlöst promenerande, glassätande och solande. Vi avslutade dagen med (och nu överdriver jag inte!) VÄRLDENS godaste kebab! Några av ingredienserna: stekta zucchini, aubergine och paprika, pommes, hummus.
Kajsa ber mig att poängtera att posen inte är seriös.

Solresor - Resor med charter och sista minuten
RSS 2.0